torsdag 31 mars 2011

* Agnetha * : Det tog 4 år för läkarna att reagera !

Helt otroligt ! Men varför har inte fler läkare gått med i protesten ?
Har läkarna blivit helt ryggradslösa ?????







Vad säger man ? Sent ska syndarn vakna !

Undrar om läkarna börjar tröttna på att deras ord inte duger längre ? Utan pardon blir de oavsett patientens sjukdom överkörda av en förtroendeläkare anställd av Förnedringskassan. Sverige mår dåligt, ovanpå kampen för en bättre hälsa ska man som patient också drabbas av ångest, oro och depression.

Vi har inte valt detta !!!!!!!!


Att förbereda sig inför en ansökan om sjukersättning är att jämställa med hur man förbereder försvar inför domstol. Det hörs på min handläggare på FK att vi verkligen måste få med ALLT inför en ansökan ! Egentligen begärs det orimliga , förresten är hela systemet orimligt från början ! Det går ut på endast en sak : ALLA SKA FÅ NEJ OAVSETT SJUKDOM !!!!!!!!!!!!!!


( Vad faan är det för fel på Blogger när alla bilder hamnar längst upp ?????)


Läkarna var tidigare en makt att räkna med, tycker de tappat i pondus mycket för att de själva tillåtit det ! Det är dags att läkarna går samman som kår och företräder alla de sjuka de ska företräda, de kan sätta tyngd bakom orden, de har gjort det förr.

När jag pratar med mina läkare om det möts jag av en uppgivenhet, men hallå !!! hur ska inte era patienter känna sig då ???????? Nu får ni banne mig kamma till er och vara hårda mot de härda, dvs. regeringen !

Har slagits mot FK i stort sett hela mitt liv, har hela tiden en känsla att jag måste bevisa det de redan vet, som jag har papper på. Det är sjukt !!!!!!!

Rehabilitera sjukersättningen NU ! Folk går under, människors liv slås i spillror.

Regeringen är så full av lögnare, ni knegare som hjälpt dom till makten är ni så förbannat korkade ?????? Trodde ni att sänkta skatter skulle bota allt ?????